Bouw detachering

Wilt u werken in de bouw, op basis van detachering? Multiselect heeft een breed, landelijk netwerk van opdrachtgevers in de bouwsector.

Opdrachtgevers in de bouw prefereren vaak detachering boven uitzending. Dit heeft te maken met de aard van het werk en de zekerheid die detachering zowel voor opdrachtgevers als kandidaten biedt. In de bouwbranche wordt naast detachering ook gebruik gemaakt van andere bemiddelingswijzen, zoals projectdetachering, interim management en werving & selectie. Afhankelijk van de duur en de aard van de werkzaamheden zullen opdrachtgevers één van deze diensten kiezen.

Als u net een opleiding heeft afgerond op gebied van bouwkunde, kunt u via detachering een goede carrièrestart maken. Ook als u ervaren bent en nieuwsgierig bent naar wat wij aan vacatures te bieden hebben, zijn wij u graag van dienst bij het zoeken van een passende baan in de bouw. Detachering komt bij zowel startende als ervaren kandidaten voor.

Advies over de bouw en detachering

Bij het lezen van een vacatureomschrijving twijfelt u misschien wel eens of u wel capabel genoeg bent. U wilt bijvoorbeeld meer informatie over de opdrachtgever of de secundaire arbeidsvoorwaarden. Herkent u dit? Als u voor ons gaat werken in de bouw op basis van detachering, zullen onze consultants vooraf al uw vragen beantwoorden over de vacatures, de opdrachtgevers in de bouw en detachering in deze sector.

De bouw op basis van detachering verkennen

Voordat u gaat werken in de bouw op basis van detachering, gaan wij een persoonlijk gesprek met u aan. U krijgt dan de kans om uw wensen en ambities kenbaar te maken en dieper in te gaan op uw ervaringsachtergrond. Tijdens het gesprek zullen wij u meer informatie geven over onze werkwijze, de opdrachtgevers in de bouw, detachering en overige diensten van Multiselect. Onze consultants zullen meteen kijken of er een vacature openstaat die aansluit bij uw vakgebied. Wie weet kunt u meteen al werken in de bouw, op basis van detachering door Multiselect!

Een carrière in de bouw op basis van detachering door Multiselect

Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Ook als u eerst meer informatie wilt over werken in de bouw op basis van detachering, kunt u contact opnemen. Wilt u weten welke vacatures er openstaan in de bouw op basis van detachering? Kijk dan op onze vacaturepagina.