Detachering bouw

Op zoek naar een baan op basis van detachering? In de bouwbranche heeft Multiselect een breed, landelijk netwerk van opdrachtgevers, die op basis van detachering kandidaten voor de bouwsector inhuren. Vanwege de aard van het werk, en de zekerheid die het zowel opdrachtgevers als kandidaten in vergelijking met uitzending biedt, prefereren opdrachtgevers de dienst detachering voor de bouwsector toe te passen.

Heeft u net een opleiding afgerond? Detachering in de bouw is een mooi begin van uw loopbaan. Ook als u ervaren bent, is detachering in de bouw voor u een optie. Multiselect zoekt voor zowel startende kandidaten als ervaren personeel een passende baan in de bouw. Vragen over detachering in de bouwsector worden door onze consultants graag beantwoord.

Op basis van detachering werken in de bouw

Het is soms lastig op basis van een vacatureomschrijving te beslissen of u wel zult reageren op een baan. Kiezen voor detachering in de bouw via Multiselect, houdt in dat u door deskundigen geadviseerd wordt over welke baan het beste bij u past. Onze consultants kennen de branche, de opdrachtgevers en hebben de juiste expertise. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden over detachering en overige diensten die Multiselect in huis heeft.

Aan de slag

Voordat wij u zullen bemiddelen voor detachering in de bouw bij een opdrachtgever die bij u past, nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. U krijgt de kans om wat meer te vertellen over uw ervaringachtergrond. Als detachering in de bouwbranche voor u een nog onbekende dienst is, leggen onze consultants u graag uit wat de voordelen hiervan zijn. Verder willen wij graag van u weten wat uw wensen en ambities zijn, en wat u belangrijk vindt aan werk en opdrachtgevers. Als er een voor u interessante vacature openstaat op basis van detachering in de bouw, kunt u wellicht via Multiselect meteen aan de slag!

Meer weten over detachering in de bouw

Wilt u meer weten over detachering in de bouw? Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen, ook als u meteen een afspraak wilt maken. Wilt u weten welke vacatures er momenteel op basis van detachering openstaan in de bouw? Kijk dan op onze vacaturepagina.