Uitzendbureau bouw

Multiselect is een landelijk bureau dat personeel bemiddelt voor de bouwkundige, civieltechnische en technische arbeidsmarkt. Wij zijn echter niet zomaar een uitzendbureau in de bouw.

Niet zomaar een uitzendbureau in de bouw

Het zou de lading niet dekken om ons slechts een uitzendbureau in de bouw te noemen. Wij hebben namelijk een breed netwerk van opdrachtgevers die werk bieden aan verschillende disciplines. Onze opdrachtgevers kunnen gebruik maken van de diensten detachering, projectdetachering, interim management en werving & selectie.

U ambieert een functie bij een uitzendbureau in de bouw

Als u een uitzendbureau in de bouw zoekt omdat u een specifieke functie ambieert, nodigen we u van harte uit een kijkje te nemen op onze vacaturepagina. U treft daar zowel landelijke, grootschalige projecten als kleinschalige projecten aan. Multiselect streeft ernaar om kandidaten die op zoek zijn naar een uitzendbureau in de bouw een zo breed mogelijke keuze te kunnen voorschotelen als het gaat om vacatures en de wijze van bemiddeling.

Thuis bij Multiselect

Professionals op MTS-, HTS- en TU-niveau die op zoek zijn naar een uitzendbureau in de bouw, strijken regelmatig hun vleugels neer bij Multiselect. Ons gevarieerd aanbod in opdrachtgevers, expertise en soorten opdrachten maken dat wij ons kunnen onderscheiden van een ander uitzendbureau in de bouw.

De ene uitzendbureau in de bouw is de andere niet

Als u ons de kans geeft, laten wij u graag tijdens een persoonlijk gesprek zien waarom wij niet slechts een uitzendbureau in de bouw genoemd kunnen worden. Ook zijn wij nieuwsgierig naar wat uw eventuele ervaringen zijn geweest bij een ander uitzendbureau in de bouw. Wat vond u wel of juist niet prettig aan de bemiddelingsprocedure? Wat zijn uw verwachtingen? En wat kunt u van ons verwachten? Onze consultants beantwoorden graag al uw mogelijke vragen.

Persoonlijk contact

Bent u nieuwsgierig of wij inderdaad niet slechts een uitzendbureau in de bouw zijn? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt ook meteen een afspraak maken als u dat wilt. Liever met ons, dan met een ander uitzendbureau in de bouw!

Neem contact met ons op Inschrijven